Date	Time	Торіс	Duration	Format	Moderator	Speaker(s)	Abstract (for promo use and program)
Thursday	20-Jun	Peer-review theme					
20-Jun	9:00:9:15	Day 1 welcome and opening remarks	15 mins	Presentation	N/A	Leanne Coughlin, Michael Donaldson	N/A
							In recent years, great progress has been made towards increasing equity, diversity, inclusion, assessibility, and deceleri
20-Jun	9:15-9:45	Open Session: Advancing equity, diversity, inclusion and accessibility in scholarly communications Part 1	30 mins	Presentation	Leanne Coughlin		In recent years, great progress has been made towards increasing equity, diversity, inclusion, accessibility, and decoloni number of challenges remain. At the 2013 Candadian Association of Learned Journals annual conference, members of t
							Communications (C4Disc) presented their recently completed Toolkits for Equity. These Toolkits are training materials t
20.1							help transform workplaces and organizational cultures. As a follow-up to last year's session, this year we will be explori
20-Jun	9:45:10:25	Open Session: Advancing equity, diversity, inclusion and accessibility in scholarly communications Part 2	40 mins	Presentation			- transform EDIAD initiatives in the scholarly publishing community. The discussion will focus on success stories, remainir
							improving EDIAD within our scholarly communications communities.
20 Jun	10.25 10.45	Onen Section: Advancing equity, diversity, inclusion and accessibility in scholarly communications Part 2	20 mins	08.4			
	10:25-10:45 10:45-11:00	Open Session: Advancing equity, diversity, inclusion and accessibility in scholarly communications Part 3 Break	20 mins 15 mins	Q&A Break	N/A	N/A	N/A
	11:00-12:00	Indigenous Editing Panel Discussion	60 mins	Panel	N/A	N/A	N/A
	12:00-1:30	Lunch	90 mins	Lunch	N/A	N/A	N/A
	1:30-2:30	Journal Funding and Support	60 mins	Presentation			
	2:30-2:45	Break	15 mins		N/A	N/A	N/A
20-Jun	2:45-3:45	Open access and open science policies and practices	60 mins	Presentation	Michael Donaldson		
20-Jun	~3:45 until end	"Whine" and cheese social event	N/A	Social	N/A	N/A	This social event provides attendees the opportunity to network with their peers, chat about upcoming projects, and ge in person conferences, we encourage all in person participants to come catch up and meet new people!
Date	Time	Торіс	Duration	Format	Moderator	Speaker(s)	Abstract (for promo use and program)
Friday	21-Jun	Open Access theme					
21-Jun	9:00-9:05	Day 2 welcome	5 mins	Presentation		Leanne Coughlin, Michael Donaldson	N/A
21-Jun	9:05-9:50	Publier en français: légitimité, visibilité, découvrabilité	45 mins	Panel	Gillian Lane-Mercier		
		Research Integrity and reproducibility: Predatory journals, generative AI & other ethical issues	45 mins	Presentation			
	10:35-10:50	Break	15 mins	Break	N/A	N/A	N/A
	10:50-12:00	Editorial practices and peer review	70 mins	Presentation	Jess Herdman		
	12:00-1:30	Lunch	90 mins	Lunch	N/A	N/A	N/A
	1:30-2:00	Journal metrics and research assessment	30 mins	Presentation			
	2:00-3:00	Publishing technology: OJS, publishing platforms, databases, etc.	60 mins	Panel	Jess Herdman		
	3:00 until end	Break	N/A	Break	N/A	N/A	N/A

colonisation (EDIAD) in all aspects of scholarly communications but a rs of the Coalition for Diversity & Inclusion in Scholarly rials that were developed for scholarly publishers and journals to xploring how these toolkits and other initaitives have helped to maining challenges, and a discussion of what the future holds for

nd generally "whine" to your heart's content! After so long without